IT Drift og konsulent ydelser

Vi leverer som udgangspunkt drift og support på følgende 3 måder:

 

Hjælp fra gang til gang - Ad hoc


Vi kommer forbi hurtigst muligt, når I ringer. Vi afregner pr. time og tillægger eventuelle omkostninger til transport. Denne model er på den korte bane den billigste, men omkostningerne kan svinge.

Der kan tilkøbes klippekort til denne aftale for besparelser i timepris.

 

En fast aftale


Vi kommer på aftalte tidspunkter, og løser konkrete, aftalte opgaver til en fast pris. Du ved altid, hvilken service du får, og hvad det koster. Nogle gange bruger du os meget – andre gange mindre.

 

"All inclusive"


Vi fungerer som jeres eksterne IT afdeling og AMARO har overordnet ansvar for at jeres IT systemer kører. Vi sørger for at jeres IT løsning altid er opdateret og vi råder og vejleder løbende for at holde løsningen optimal. Vi kommer med fast interval og sørger for at være synlige i jeres virksomhed og udføre faste rutiner og opdateringer.

Jeres ansatte har direkte adgang til vores support og vi kan lave remote support af den enkelte bruger eller fejlsøge og supportere hele jeres platform.

Prisen er fast og afregnes pr. bruger pr. måned.

 

En typisk fastprisaftale ligger på mellem DKK 800,- og DKK 1.200,- pr. bruger pr. måned.

Vi håber, du har lyst til at afse tid til et møde, hvor vi kan uddybe, hvad vi kan hjælpe jer med. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Adresse. Dyreholm 1, 2765 Smørum

Tel. 6052 0870

Kontakt os

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now